

Vo vašom košíku nie sú žiadne ďalšie položky
Krém z balzamikového octu z Modeny s kakaom má výraznú kakaovú chuť a dodáva pokrmom dotyk sladkého luxusu. Vďaka svojej krémovej konzistencii a špecifickej chuti sa skvele hodí pre akékoľvek ovocie, ktoré sa môže priamo namočiť do tejto redukcie alebo ozdobenie akéhokoľvek typu pokrmu. Aceto di Balsamico Crema Cacao je vynikajúci pre prípravu lahodných ovocných a zmrzlinových dezertov s hruškou, jahodou, banánom, alebo s vanilkovou zmrzlinou. Skúste ho tiež so syrom alebo morskými plodmi, experimentujte s jeho zaujímavou chuťou.
Producent: Casa Rinaldi
Názov po slovensky: Balzamická ochutená redukcia s kakaovou príchuťou
Názov po taliansky: Aceto di Balsamico Créma Cacao
Zloženie: Zahustený hroznový mušt, balzamiko di Modena IGP 20%, kakao 8%, kukuričný škrob
Alergény: Kysličník siričitý
Nutričné hodnoty: Energetická hodnota na 100g 696kj/164kcal, Tuky 0 z toho Nasýtené mastné kyseliny 0 Sacharidy 63g z toho Cukry 59g, Polyalkoholy 0, Škroby 0, Vláknina 0 Soľ 0,1g
Vaše hodnotenie nie je možné odoslať
Nahlásiť komentár
Správa odoslaná
Váš podnet nie je možné odoslať
Napíšte svoju recenziu
Skontrolovať pred odoslaním
Vašu recenziu nie je možné odoslať
Krém z balzamikového octu z Modeny s kakaom má výraznú kakaovú chuť a dodáva pokrmom dotyk sladkého luxusu. Vďaka svojej krémovej konzistencii a špecifickej chuti sa skvele hodí pre akékoľvek ovocie, ktoré sa môže priamo namočiť do tejto redukcie alebo ozdobenie akéhokoľvek typu pokrmu. Aceto di Balsamico Crema Cacao je vynikajúci pre prípravu lahodných ovocných a zmrzlinových dezertov s hruškou, jahodou, banánom, alebo s vanilkovou zmrzlinou. Skúste ho tiež so syrom alebo morskými plodmi, experimentujte s jeho zaujímavou chuťou.