

Vo vašom košíku nie sú žiadne ďalšie položky
Krém z balzamikového octu z Modeny s hľuzovkami má výraznú chuť hľuzoviek a dodáva pokrmom dotyk luxusu. Vďaka svojej krémovej konzistencii a špecifickej chuti sa skvele hodí k pečeniu, hranolčekom, grilovanému mäsu a zelenine alebo ozdobeniu akéhokoľvek typu pokrmu. Je vynikajúca pre prípravu lahodných predjedál s opečeným chlebom alebo jednoducho ideálna pre omeletu alebo pizzu a focacciu. Inovatívne aj v kombinácii pečenej ryby či carpaccia z tuniaka. Skúste ho aj so syrom, morskými plodmi, kaviárom, jahodami a zmrzlinou.
Producent: Casa Rinaldi
Názov po slovensky: Balzamická ochutená hľuzovková redukcia
Názov po taliansky: Aceto Balsamico Crema Tartufo
Zloženie: Aceto Balsamico di Modena IGP 41%, voda, hľuzovkový koncentrát, kukuričný škrob,
Alergény: Kysličník siričitý
Nutričné hodnoty: Energetická hodnota na 100g 696kj/164kcal, Tuky 0 z toho Nasýtené mastné kyseliny 0 Sacharidy 63g z toho Cukry 59g, Polyalkoholy 0, Škroby 0, Vláknina 0 Soľ 0,1g
Vaše hodnotenie nie je možné odoslať
Nahlásiť komentár
Správa odoslaná
Váš podnet nie je možné odoslať
Napíšte svoju recenziu
Skontrolovať pred odoslaním
Vašu recenziu nie je možné odoslať
Krém z balzamikového octu z Modeny s hľuzovkami má výraznú chuť hľuzoviek a dodáva pokrmom dotyk luxusu. Vďaka svojej krémovej konzistencii a špecifickej chuti sa skvele hodí k pečeniu, hranolčekom, grilovanému mäsu a zelenine alebo ozdobeniu akéhokoľvek typu pokrmu. Je vynikajúca pre prípravu lahodných predjedál s opečeným chlebom alebo jednoducho ideálna pre omeletu alebo pizzu a focacciu. Inovatívne aj v kombinácii pečenej ryby či carpaccia z tuniaka. Skúste ho aj so syrom, morskými plodmi, kaviárom, jahodami a zmrzlinou.