

Vo vašom košíku nie sú žiadne ďalšie položky
Aceto Balsamico Créma Ficchi je kvalitný produkt z regiónu Emilia-Romagna. Medzi špeciality regiónu patrí balzamikový ocot z Modeny, šunka z Parmy a parmezán Parmigiano Reggiano. Balzamikový ocot Créma Ficchi s figami je jedinečný ochutený ocot s veľkouvysokou viskozitou a typickou fíkovou chuťou, ktorý sa tradične vyrába redukciou vínneho oc a zahusteného hroznového muštu, do ktorého sa na konci varenia pridá figový koncentrát. Zreje v vzácnych drevených sudoch, štyridsať z nich je zo 16-17 storočia a dodnes sa používajú. Figy dodávajú Aceto Balsamico Créma Ficchi arómu, ktorá dodáva pokrmom zvláštnu figovú stopu. Šaláty, predjedlá, hlavné jedlá, omáčky a dezerty je možné zavŕšiť týmto balzamikom. Aceto Balsamico Créma Ficchi ladí s paradajkami a mozzarellou, rukolou, parmezánom, jahodami s vanilkovou zmrzlinou a ďalšími pokrmami. Vďaka elegantne navrhnutej fľaštičke je balzamikový ocot skvelým darčekom.
Producent: Casa Rinaldi
Názov po slovensky: Balzamická ochutená figová redukcia
Názov taliansky: Aceto Balsamico Créma Ficchi
Zloženie: Aceto Balsamico di Modena IGP 41%, voda, figový koncentrát, glukózový sirup, cukor, xantánová guma,
Alergény: Kysličník siričitý
Nutričné hodnoty: Energetická hodnota na 100g 1106kj/260kcal, Tuky 0 z toho Nasýtené mastné kyseliny 0 Sacharidy 63g z toho Cukry 59g, Polyalkoholy 0, Škroby 0, Vláknina 0 , Minerálne látky 0, Soľ 0,1g
Vaše hodnotenie nie je možné odoslať
Nahlásiť komentár
Správa odoslaná
Váš podnet nie je možné odoslať
Napíšte svoju recenziu
Skontrolovať pred odoslaním
Vašu recenziu nie je možné odoslať
Aceto Balsamico Créma Ficchi je kvalitný produkt z regiónu Emilia-Romagna. Medzi špeciality regiónu patrí balzamikový ocot z Modeny, šunka z Parmy a parmezán Parmigiano Reggiano. Balzamikový ocot Créma Ficchi s figami je jedinečný ochutený ocot s veľkouvysokou viskozitou a typickou fíkovou chuťou, ktorý sa tradične vyrába redukciou vínneho oc a zahusteného hroznového muštu, do ktorého sa na konci varenia pridá figový koncentrát. Zreje v vzácnych drevených sudoch, štyridsať z nich je zo 16-17 storočia a dodnes sa používajú. Figy dodávajú Aceto Balsamico Créma Ficchi arómu, ktorá dodáva pokrmom zvláštnu figovú stopu. Šaláty, predjedlá, hlavné jedlá, omáčky a dezerty je možné zavŕšiť týmto balzamikom. Aceto Balsamico Créma Ficchi ladí s paradajkami a mozzarellou, rukolou, parmezánom, jahodami s vanilkovou zmrzlinou a ďalšími pokrmami. Vďaka elegantne navrhnutej fľaštičke je balzamikový ocot skvelým darčekom.