

Vo vašom košíku nie sú žiadne ďalšie položky
Čierny a lesklý hustý balzamikový ocot z Modeny Il Nero sa získava z vareného muštu a vínneho octu a má veľmi rozpoznateľnú a príjemnú chuť. Má octovú a mierne pikantnú vôňu, zatiaľ čo chuť je niekde na pomedzí medzi sladkou a kyslou. Balzamikový ocot má prastarú históriu tvorenú tradíciami odovzdávanými v kraji medzi Modenou a Reggio Emilia. Il Nero sa hodí k zálievke šalátov a surovej zeleniny, je vynikajúci pre zvýraznenie chuti grilovanej zeleniny, skvele sa hodí k červenej cibuli a paradajkám, ale je ideálna aj pre prípravu omáčok a marinád. Jedná sa o pomerne všestranné korenie používané v slaných pokrmoch, ale aj pri príprave špecifickejších dezertov s intenzívnou chuťou. Príkladom je ananásovo-kokosové parfait s jahodami marinované v balzamikovom octe.
Producent: Casa Rinaldi
Názov po slovensky: Balzamický ocot IGP Il Nero
Názov po taliansky: Aceto di Balsamico I.G.P. Modena il Nero
Složenie: Vinný ocot, zahustený hroznový mošt
Alergény: oxid siričitý
Nutričné hodnoty: Energetická hodnota na 100g 299kj/70kcal, Tuky 0 z toho Nasýtené mastné kyseliny 0, Sacharidy 13g z toho Cukry 13g, Polyalkoholy 0, Škroby 0, Vláknina 0, Bielkoviny 0, Vitamíny 0, Minerálne látky 0, Soľ 0,1g
Vaše hodnotenie nie je možné odoslať
Nahlásiť komentár
Správa odoslaná
Váš podnet nie je možné odoslať
Napíšte svoju recenziu
Skontrolovať pred odoslaním
Vašu recenziu nie je možné odoslať
Čierny a lesklý hustý balzamikový ocot z Modeny Il Nero sa získava z vareného muštu a vínneho octu a má veľmi rozpoznateľnú a príjemnú chuť. Má octovú a mierne pikantnú vôňu, zatiaľ čo chuť je niekde na pomedzí medzi sladkou a kyslou. Balzamikový ocot má prastarú históriu tvorenú tradíciami odovzdávanými v kraji medzi Modenou a Reggio Emilia. Il Nero sa hodí k zálievke šalátov a surovej zeleniny, je vynikajúci pre zvýraznenie chuti grilovanej zeleniny, skvele sa hodí k červenej cibuli a paradajkám, ale je ideálna aj pre prípravu omáčok a marinád. Jedná sa o pomerne všestranné korenie používané v slaných pokrmoch, ale aj pri príprave špecifickejších dezertov s intenzívnou chuťou. Príkladom je ananásovo-kokosové parfait s jahodami marinované v balzamikovom octe.