

Vo vašom košíku nie sú žiadne ďalšie položky
Conchiglioni vyzerajú ako lastúry a od toho je odvodený aj ich názov. Conchiglia v taliančine znamená mušle. Majú ryhovaný vonkajší povrch a hladké vnútro, čo znamená, že vnútro sa po vmiešaní do omáčky naplní, zatiaľ čo vonkajšie vrúbky umožňujú omáčke skvele priľnúť. Conchiglioni sú podobné veľkosti ako lumaconi - cestoviny tvaru šnečích mušlí a sú vynikajúce plnené a pečené. Nie sú to príliš starobylé cestoviny, nemajú históriui špecifickú pre určitý taliansky región, aj keď sú populárnejšie na juhu. V celom Taliansku existuje mnoho úžasných receptov na tieto cestoviny. Podávajú sa k mäsu, rybám a zeleninovým omáčkam, do polievok, s pestom a do šalátov, vynikajúcou náplňou sú huby, špenát alebo syr.
Producent: Divella
Názov slovensky: Conchiglioni
Názov taliansky: Conchiglioni
Zloženie: semolinová múka z tvrdej pšenice, voda
Alergény: Obsahuje lepok
Nutričné hodnoty: Energetická hodnota na 100g 1486kj / 350kcal Tuky 1g, z toho Nasýtené mastné kyseliny 0,3g, Sacharidy 73g, z toho Cukry 2,5g, Vláknina 1g, Bielkoviny 13g, Minerálne látky 0, Soľ 0,005g
Vaše hodnotenie nie je možné odoslať
Nahlásiť komentár
Správa odoslaná
Váš podnet nie je možné odoslať
Napíšte svoju recenziu
Skontrolovať pred odoslaním
Vašu recenziu nie je možné odoslať
Conchiglioni vyzerajú ako lastúry a od toho je odvodený aj ich názov. Conchiglia v taliančine znamená mušle. Majú ryhovaný vonkajší povrch a hladké vnútro, čo znamená, že vnútro sa po vmiešaní do omáčky naplní, zatiaľ čo vonkajšie vrúbky umožňujú omáčke skvele priľnúť. Conchiglioni sú podobné veľkosti ako lumaconi - cestoviny tvaru šnečích mušlí a sú vynikajúce plnené a pečené. Nie sú to príliš starobylé cestoviny, nemajú históriui špecifickú pre určitý taliansky región, aj keď sú populárnejšie na juhu. V celom Taliansku existuje mnoho úžasných receptov na tieto cestoviny. Podávajú sa k mäsu, rybám a zeleninovým omáčkam, do polievok, s pestom a do šalátov, vynikajúcou náplňou sú huby, špenát alebo syr.