Gnocchi di patate fresche Caserecci

Gnocchi di patate fresche Caserecci
search
  • Gnocchi di patate fresche Caserecci
  • Gnocchi di patate fresche Caserecci

Zemiakové čerstvé chladené cestoviny Gnocchi 500g

Názov Gnocchi pochádza zo slova nocchio - uzol v dreve. Sú síce zo severu, varí sa ale po celej krajine. Pochádzajú od starých Rimanov, ktorí ich objavili na strednom východe, potom už v Ríme zdomácneli. Boli vyrobené z krupice a vajec ako alla Romana, obľúbené v Ríme a Laziu. V 15. storočí sa v Lombardii vyrábali z chleba, syra a mletých mandlí. V 17. storočí mandle nahradili múkou. V Piemonte aj Lombardii halušky jedia v masle a syre Parmigiano aj so smotanovou omáčkou. Veneto ich má v paradajkovej omáčke už od roku 1500. V Ligúrii sa podávajú s pestom. Friuli ich plní slivkou zaliate maslom a cukrom. V Piacenze, Emilia-Romagna halušky so špenátom a omáčkou z Gorgonzoly. Noky "Sorrentina" sú zapečené čerstvou paradajkovou omáčkou, mozzarellou a lístkami bazalky.

44381
Těstoviny podle druhu
Gnocchi
5,35 €

4.65 bez DPH


Množstvo

Gnocchi di patate fresche Caserecci

Producent: Casa Rinaldi
Názov slovensky: Zemiakové halušky
Názov taliansky: Gnocchi di patate freschi
Zloženie: Zemiaková kaša 70%, pšeničná múka, ryžová múka, soľ, prírodná aróma
Alergény: Lepok, môže obsahovať tiež vajcia, sójové bôby, mlieko a výrobky z nich
Nutričné ​​hodnoty: Energetická hodnota na 100g 695kj / 164kcal, Tuky 0 z toho Nasýtené mastné kyseliny 0,2g, Sacharidy 35g, z toho Cukry 0 alkoholických cukrov 0 Škroby 0 Vláknina 0 Bielkoviny 3,9g, Vitamíny 0 Minerálne látky 0 Soľ 0,9g

Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.