

Bravčové líčko Guanciale Amatriciano je dôležitý produkt na prípravu slávnych cestovín Amatriciana. Názov je odvodený od miesta pôvodu mesta Amatrice v provincii Rieti. Bravčové líčko má charakteristický trojuholníkový tvar a je pokryté korením, korením a chilli. Proces zrenia trvá 3 mesiace. Na vonkajšej strane je krytý kožou a vo vnútri je vo vrstve tuku svalnaté líčko. Obsahuje prevažne tuk a trochu svaloviny. Okrem toho, že je líčko hlavnou zložkou slávnej omáčky, chutí aj samostatne pokrájané na tenké plátky s opečeným chlebom.
Uvedená cena výrobku je za 1,2 Kg. Cena bude prepočítaná podľa skutočnej váhy. Guanciale je originálne od výrobcu porciované v 1,1-1,5 Kg kuse. Pri platbe počkajte na prepočítanie ceny, ktorú pošleme na Vami uvedený e-mail (prvý doručený e-mail je automatický - s potvrdením objednávky, v druhom e-maile pošleme prepočítanú cenu podľa skutočnej váhy.
Producent: SA.NO. SALUMI S.R.L.
Názov po slovensky: Korenené bravčové líčko
Názov po taliansky: Guanciale Amatriciano
Zloženie: Bravčové mäso, soľ, sacharóza, prírodné arómy, korenie. Antioxidanty E 300 Konzervanty E 252, E250.
Alergény: Neobsahuje