Pikantná klobása Salsiccia Diavoletta Dritta

Pikantná klobása Salsiccia Diavoletta Dritta
search
  • Pikantná klobása Salsiccia Diavoletta Dritta
  • Pikantná klobása Salsiccia Diavoletta Dritta

Salsiccia Diavoletta Dritta 3ks 1,5kg

Salsiccia Diavoletta Dritta je korenená bravčová klobása ochutená chilli papričkami z Kalábrie. Tradičná výroba z vybraných kúskov toho najjemnejšieho bravčového mäsa a pálivých papričiek, jemná zrnitá štruktúra v každom plátku, dokonalá aróma a sladkosť s notou po divokom fenikle s intenzívnou chuťou pálivých papričiek. Tieto kalábrijské chilli papričky nielen že klobáse Salsiccia Diavoletta Dritta dodávajú krásnu farbu, vôňu a chuť' ale zároveň konzervujú. Odporúčame servírovať ako tenké plátky s Antipasti, ale výborne sa hodí aj na prípravu pikantných omáčok na cestoviny či do rizôt, pre vaše originálne talianske recepty alebo aj skvelú domácu pizzu. Bude určite hviezdou vašich pikantných večerov v sprievode niečoho chrumkavého ako Taralli alebo Pane - chlebové chrumkavé placky.

Brianza Salumi
37555
43,47 €

38.81 bez DPH


Množstvo

Pikantná klobása Salsiccia Diavoletta Dritta

Uvedená cena výrobku je za 1500g. Cena bude prepočítaná podľa skutočnej váhy. Salsiccia je originálne od výrobcu porciovaná v 1500g - 2000g vákuovom balení. Pri platbe počkajte na prepočítanie ceny, ktorú pošleme na Vami uvedený e-mail (prvý doručený e-mail je automatický - s potvrdením objednávky, v druhom e-maile pošleme prepočítanú cenu podľa skutočnej váhy.

Názov po slovensky: Pikantná rovná saláma
Názov po taliansky: Salsiccia Diavoletta dritta
Zloženie: Bravčové mäso, prírodné aróma, soľ, dextróza a korenie. Antioxidant E301, Konzervanty E252, E250. Bez glutamátov a mliečnych derivátov. Šupka nie je jedlá
Alergény: Neobsahuje

Komentáre (0)
Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.